Kom op 6 juli om 19.30 uur naar De Leeuwenborg, Pastorieweg 14 in Nieuw-Scheemda. Daar houden wij een presentatie over onze vereniging en waar wij voor staan. Aanvang: 19.30 uur de zaal gaat open om: 19.00 uur.
Klik voor opgave hier.
Daar ontvangen wij ook de geoloog en aardbevingsdeskundige Manuel Sintubin, hoogleraar aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Hij komt graag naar Groningen om ons meer te vertellen over aardbevingen in het algemeen en onze ondergrond in het bijzonder. Wilt u precies weten hoe het er met onze bodem voorstaat, wat de nieuwste inzichten zijn en hoe een aardbevingswetenschapper tegen de situatie in zijn buurland aankijkt. kom dan naar onze presentatie en deze lezing. Na afloop is er tijd om professor Sintubin vragen te stellen, die hij graag beantwoordt.
Wil je meer weten waarom wij ons als verontruste inwoners van Woldendorp, Termunten, Termunterzijl, Borgsweer, Wagenborgen, Nieuwolda, Nieuw-Scheemda en ‘t Waar verenigd hebben onder de naam Waakzaam Woldendorp; Wat onze doelen zijn en hoe wij samen strijden voor de belangen van de inwoners van dit gebied om samen het hoofd te bieden aan de gevolgen van de gaswinning.
Kom dan naar onze presentatie. Toegang is gratis, vanwege het beperkt aantal plaatsen wel vooraf opgeven.

Vol is vol.