Logo Waakzaam Woldendorp

Presentatie Waakzaam Woldendorp met geoloog Van der Gaag

 

Meer weten over waarom wij ons als verontruste inwoners van Woldendorp, Termunten, Termunterzijl, Borgsweer, Wagenborgen en Nieuwolda verenigen onder de naam Waakzaam Woldendorp. Wat onze doelen zijn en hoe wij samen strijden voor de belangen van de inwoners van dit gebied om samen het hoofd te bieden aan de gevolgen van de gaswinning.

 

Kom dan op 14 maart om 13.30 uur naar Café Jachthaven, Plankpad 7 in Termunterzijl. Daar houden wij een presentatie over onze vereniging en waar wij voor staan.

 

Daar ontvangen wij ook onafhankelijk geoloog Peter van der Gaag, die al sinds 1986 onderzoek doet naar de gevolgen van gaswinning in Groningen. Hij geeft een lezing over de bevingen en bodemdaling in Groningen. Wilt u precies weten hoe het er met onze bodem voorstaat en wat de nieuwste inzichten zijn, kom dan naar onze presentatie en deze lezing. Na afloop is er tijd om Drs. Van der Gaag vragen te stellen, die hij graag beantwoordt.

Onder de sprekers bevindt zich ook Hilda Groeneveld medeoprichter van de Groninger Bodem Beweging en sinds 2008 bezig met de gevolgen van gaswinning. Zij deelt haar kennis graag en vertelt over de zogenoemde gehanteerde contourlijnen en wat dat voor ons gebied betekent.

Toegang is gratis, vanwege het beperkt aantal van 130 plaatsen wel vooraf opgeven via: waakzaam.woldendorp@gmail.com of telefoonnummer 0596 601110. Vol is vol.

Aanvang: 13.30 uur de zaal gaat open om: 13.00 uur.

 

Meer weten over Waakzaam Woldendorp of het onderzoek van geoloog Van der Gaag, houd onze facebookpagina in de gaten. Gisteren deelden we al een artikel over deze geoloog uit de Volkskrant.